질문 하시기 전에 검색을 통해 원하는 질문/답변 내용을 찾아봐주세요.

Hi,


I recently upgraded my Bioloid Premium CM 510 to "RoboPlus v1.0.26.0", and also upgraded the controller firmware. After the upgrade, the RoboPlus Motion, after connecting to the controller and uploading the currently loaded motion pages, shows junk characters in the blank spaces in the names. A screenshot is attached.


I have tried downloading a previously saved file, but it still shows the same problem when I upload the pages the next time. Any idea how to fix this problem?


Thanks,

Deepak


댓글 '3'

[레벨:30]ROBOTIS

2012.02.27 12:01:53
*.112.9.210

Hi Deepak,

 

Please make sure if you selected the proper language.

Then after selecting it, re-start RoboPlus.

 

RoboPlus.jpg

 

If the problem still persists, please let us know.

 

ROBOTIS

첨부

JohnW

2014.06.24 13:56:11
*.41.211.224

I am having this problem too like the picture shows above. I get weird characters in the motion names when uploading the motion files from both the cm-510 and cm-530. This doesn't happen when I open a motion file from the computer. Only from the controllers. The names of my motion pages are there but there are characters after the names until 13 characters are used and there are 13 of them in the unused motion pages. Was the issue ever resolved?

NaN

2012.03.08 10:45:35
*.137.8.28

Been having that problem for several versions of RoboPlus on several computers (Intel and AMD processors) (Win XP, Vista, and Win7), several controllers (CM-5, CM-510, CM-530, and CM-700), and always with English language selected.  Pretty sure it is related to Unicode implementation by MS (or just the build environment used?), but it does not seem to negatively affect anything (just doesn't look very nice).

문서 첨부 제한 : 0Byte/ 2.00MB
파일 제한 크기 : 2.00MB (허용 확장자 : *.*)
List of Articles
번호 제목 글쓴이 날짜 조회 수
공지 [NOTICE] FAQ [1] ROBOTIS 2014-05-26 858
651 How To Correct Alarm Error [1] Sri 2012-03-11 2674
650 Compliance / Punch on MX-28 [1] prounds 2012-03-11 2552
649 MX 106 and MX 64 estimated release date [1] yaro 2012-03-01 2516
648 Dynamixel Wizard [1] Alexey 2012-02-27 2951
» CM-510 motion names got junk characters on upgrade to Total Articles ... file [3] Deepak 2012-02-26 4401
646 problem starting humanoid [2] ALexey 2012-02-24 1976
645 Roboplus Motion Offset [4] wiweet 2012-02-24 2428
644 Cannot receive data [3] Yangyanshu1988 2012-02-23 2397
643 Pieces for a 2 link planar robotic arm file [2] robotmaker 2012-02-23 2895
642 EX 106+ overvoltage [1] Yaroslav 2012-02-23 2726
641 MX 106 and MX 64 datasheets [2] Yaroslav 2012-02-23 2206
640 How to use BT-110A connect Smart Phone? [5] payton135 2012-02-16 2563
639 Custom Horn for MX-28 Phil Rounds 2012-02-11 1982
638 Custom Horn for MX-28 Phil Rounds 2012-02-11 1842
637 Erronous selection in 3-D of Motion Editor imagefile [2] AL 2012-02-04 11938
636 CM5 and PC communication command [2] LE Trong Nhan 2012-02-03 3437
635 Bioloid Puppy Help 2 [1] David 2012-02-02 2735
634 How can I use software to control CM-700 into PLAY mode [3] payton135 2012-02-01 1901
633 Bioloid Puppy Help [1] David 2012-01-25 2308
632 how to put motion file in demo mode? [2] kent 2012-01-19 2163

XE Login